Hvor finder jeg en billig revisor og hvordan får jeg lavet et billigt årsregnskab

Du finder en billig revisor ved at få tre tilbud igennem os, men der er også andre ting du kan gøre for at få lavet et årsregnskab så billigt som muligt.

Hvis du har en bogholder til at bogføre alle bilag og lave alle indberetninger og gøre dit regnskab klar, så skal revisor ikke bruge så meget tid på at udføre evt. revision og opstille årsregnskabet.

 

Digital bogføring

Hvis du ikke allerede benytter et moderne bogføringssystem, kan du med fordel skifte til et, eksempelvis Dinero. De fleste moderne bogføringssystemer kan tilgås online af dig, din bogholder og din revisor, og bilag kan uploades og lagres i systemerne. Det sparer en masse tid med at sende bilag frem og tilbage, og bilagene er typisk også meget nemmere at finde for dem som skal se dem.

Din revisor kan nemt importere data fra et online bogføringssystem ind til deres eget system, og kan med få klik opstille et regnskab. Dette er et parameter du skal benytte når du forhandler om prisen med din revisor.

 

Find en billig revisor

På Simplyfind kan du nemt indhente tilbud fra revisorer på den opgave du ønsker løst. Det eneste du skal gøre, er at beskrive hvilken opgave du ønsker løst, så sørger vi for at revisorerne kontakter dig med tilbud på opgaven. Så vælger du bare det tilbud der passer dig bedst.

Få 3 tilbud helt gratis og uforpligtende