COVID-19 Hjælpepakker

Kompensationer i forbindelse med Coronavirus

Kompensation til virksomheder, selvstændige, freelancere og foreninger som er berørt af restriktionerne som er indført for at bekæmpe udbredelse af Coronavirus.

Det kan være svært at overskue hvilke kompensationer man er berettiget til og hvad det kræver af dokumentation af søge kompensation. I takt med at smitten stiger eller falder i Danmark indfører politikkerne nye støtteordninger, forlænger eksisterende ordninger eller udfaser ordninger som ikke er relevante længere.

virksomhedsguiden.dk finder du opdateret informationer om Corona hjælpepakker, og det er et godt sted at holde sig opdateret om de aktuelle kompensationer og krav til at søge dem.

Men det kan være svært at vurderer om ens virksomhed eller forening er omfattet af de aktuelle hjælpepakker, og om man kan leve op til de dokumentationskrav der stilles. Derfor er det en fordel at vende hjælpepakkerne og mulige kompensationer med en revisor eller dygtig bogholder. De sætter sig godt ind i sagerne, og kan hurtigt vurdere om din virksomhed eller forening er berettiget til at søge kompensation og kan hjælpe med at udarbejde den nødvendige dokumentation.

Kontakt en revisor eller bogholder hvis du er i tvivl om du kan få kompensation pga. Covid-19. Har du ikke en revisor eller bogholder, så lad os hjælpe med at finde en til dig – Udfyld formularen her på siden.

Relaterede forklaringer: Revisor, bogholder

Få 3 tilbud helt gratis og uforpligtende