Hvad koster en bogholder?

En bogholder koster fra 250,- kr. til 450,- kr. i timen afhængig af hvilke opgaver de skal løse og opgavens omfang.

Det er helt naturligt at spørge en bogholder om deres timepris inden de påbegynder en opgave. Du kan naturligvis også bede om et tilbud på en konkret opgave.

På Simplyfind kan du nemt indhente tilbud fra bogholdere på den opgave du ønsker løst. Det eneste du skal gøre, er at beskrive hvilken opgave du ønsker løst, så sørger vi for at bogholdere kontakter dig med tilbud på opgaven. Så vælger du bare det tilbud der passer dig bedst.

 

Hvilken bogholder skal jeg vælge?

Der er mange som tilbyder at bogføre for virksomheder på timebasis. Det kan være enkeltpersoner, firmaer, sammenslutninger eller revisorkontorer.

Kvaliteten af det arbejde der bliver udført, vil altid afhænge af hvor dygtig og erfaren den person der udfører arbejdet er.

Det kan være en fordel at vælge en bogholder som har erfaring med og forstår den branche du beskæftiger dig med. Meget erfarne bogholdere som har arbejdet med bogføring i mange år, vil kunne sætte sig hurtigt ind i din virksomhed og jeres regnskab.

 

Omfang af bogføring

Inden du indhenter tilbud på bogføring, så skal du danne dig et overblik over bogføringsopgavens omfang og om noget skal laves af en revisor.

Det vil være en god ide at skrive ned hvor mange fakturaer og bilag du enten ved eller forventer din virksomhed bogfører hvert år. Har du brug for hjælp til moms, skat og indrapportering af diverse rapporter og statistikker? Skal en bogholder opstille regnskabet? Ønsker du at bogholderen møder fysisk op hos dig? Hvilket bogføringssystem benytter du i dag, og er du villig til at skifte?

 

Digitaliserer dit bogholderi

Du kan spare rigtig mange bogholdertimer ved at digitaliserer dit bogholderi og automatiserer mange af bogholderprocesserne.

Langt de fleste regnskabssystemer er tilgængelig online og kan nemt integreres med andre systemer, så fakturaer og bilag automatisk bliver registrere og ført, eksempelvis Dinero.

Din bogholder og revisor kan tilgå de moderne regnskabssystemer fra deres egne computer og behøver groft set ikke at komme til dig for at hente bilag.

Få 3 tilbud helt gratis og uforpligtende