Opstilling af regnskab

Søger du en revisor som kan hjælpe dig med at opstille dit regnskab så er du havnet det rigtige sted. Hos SimplyFind kan vi hjælpe dig med at indhente tilbud fra forskellige revisionsfirmaer i hele Danmark. Udfyld formularen og vi vil sende din forespørgsel videre til vores netværk af revisorer.

SimplyFind hjælper dig med at finde den bedste og billigste revisor, uden at det koster dig noget. Udfyld formularen allerede i dag, så sørger vi for at du hurtigt bliver kontaktet af relevante revisorer.

Sådan virker simplyfind

1. Indsend din opgave : Brug 5-10 minutter på at udfylde vores formular med dine beskrivelser af opgaven.

2. Vores pulje : Vi kigger herefter på din opgave og formidler det videre til vores revisorer som kan løse din opgave.

3. Dine tilbud : Du vil på baggrund af din opgavebeskrivelse blive kontaktet af udvalgte revisorer, hvor du frit kan vælge et af de tilbud, du modtager.

Ønsker du gratis tilbud? Så se hvordan her.

Du udfylder formularen

Indtast dine oplysninger med navn, email og telefonnummer samt hvilken slags opgave du har til revisoren.

Vi finder revisorerne til dig

Ud fra dine oplysninger finder vi det bedste match fra vores revisorer. De afgiver herefter deres tilbud til dig.

Sammenlign tilbudene

Du skal nu sammenligne de tilbud du har modtaget og kan her vælge den revisor du ønsker eller fravælge alle.

Opstilling af regnskab afhænger af hvilken virksomhedstype du har

Når du skal have udarbejdet et regnskab skal du først være sikker på hvilken virksomhedstype dit firma er da det også har betydning for et regnskabsklasse der skal tages højde for i regnskabet.

Af regnskabsklasser kan der nævnes “Regnskabsklasse A”, hvor kravende til opstilling af regnskab er få. Til denne regnskabsklasse hører de personligt ejede virksomheder som enkeltmandsvirksomheder, IVS og foreninger.

Den anden regnskabsklasse er “Regnskabsklasse B”, hvor kravende er mere krævende og kan være svære selv at klare. Her er det små og mindre virksomheder og selskaber.

Har du allerede kendskab til dit regnskabsklasse så vil der ud fra dette være nogle krav til opstilling af regnskab. Det vigtige er at der er anvendt god regnskabsskik. Andre krav kan være :

  • Balance
  • Resultatopgørelse
  • Ledelsespåtegnelse
  • Beretning
  • Bemærkninger og noter
  • Anvendt regnskabspraksis

Hjælp til opstilling af regnskab

Står du i den situation at du søger hjælp til opstilling af regnskab, så er du landet det rigtige sted. Hos SimplyFind kan vi hjælpe dig med at få tilbud fra vores netværk af revisionsfirmaer i hele Danmark.

På SimplyFind laver du en beskrivelse af din virksomhed og hvilke opgaver du ønsker at revisionsfirmaerne løser. Så sørger vi for at de relevante revisionsfirmaer kontakter dig og præsenterer hvordan de kan hjælpe dig.

Vi har revisorer i hele Danmark!

Revisor i København

Revisor i Århus

Revisor i Ålborg

Revisor i Odense

Indhent 3 tilbud helt gratis

Udfyld formularen og få tilsendt tilbuds i din mailboks!